tiistai 21. tammikuuta 2014

Paitoja ja pipoja

Tätä hurja leijona -trikoota vihdoin raskin ostaa, kun nettikauppassa oli loppuunmyynti ja sitä sai edullisesti. Tosi mieluinen kangas pojille! Ja ennenkuin kangas ehti tulla, kävin ylivieskan kärkkäisellä ja sieltä löytyi sattumalta juuri oikean sävyistä harmaata trikoota. Toiseen paitaan ostin raitatrikoota, hyvin sopii tämäkin vaikka ei ole samaa väriä. Tuo kangas ihan huusi oranssia kanttausta! Vanhemmalle pojalle se ei kelvannut, mutta onneksi löytyi sopivaa harmaata resoria.


Yllättäen tuli kovat pakkaset loskakelin jälkeen, eikä tytöille löytynyt meiluista paksumpaa pipoa kaapista! No minä annoin tyttärien valita kankaat ja ommella surrautin pipot. Nämä on vanhat kaavat, jostain ottobrestä, hiukan vain suurennettuna. 



 Nuorempi valitsi iloinen kettuliini -joustiksen. vuorina oranssi fleece. 


Ja toinen valitsi pinkin joustiksen. Tässä on vuorina jotain valkoista, kestovaippoihin tarkoittettua paksua kangasta. Materiaalia en nyt muista, mutta lämmittää nyt tässä :)
Isommalle tytölle olisi saanut tehdä vähän isomman, että otsa peittyisi kunnolla, mutta katsotaan nyt jaksanko tehdä uuden ;) ei ole tyttö ainakaan vielä valittanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti