lauantai 10. elokuuta 2013

Lisää kesän ompeluksia!

 Tässä löytyi vaatteita mitä en ole vielä kuvannut.
Tytölle paita, joka tehty samalla kaavalla kun Souldbird-kankaasta tehty hihaton. Otin kaavan siis valmiista paidasta. Siinä leikattiin vain etu- ja takakpl ja keskelle olkapäätä ommeltiin sisäpuolelle aluvaate kuminauhaa, n.8-10 cm kummankin kappaleen puolelle. Seuraavassa kuvassa lähikuvaa siitä!


Ja kangas siis sydänlukko-trikoo!
 Itselle t-paita tapetti-trikoosta. Kaava ottobren.
 Pikkupojille teepparit, jälleen samalla raglanhiha-kaavalla ottobresta! Nämä oli tosi mieluiset käyttäjille :) Trikoo lojunut kaapissa jo lähes vuojen!
 Ja pienimmälle piti ommella ennen kesäreissua teeppareita lisää, kun kaapissa ei muka ollut ;) Siis olihan siellä toki, mutta ei mieluisiä minun silmille :D
 Kankaat apilajoustista ja Metsolan koiraa ja pilkkua. Toisessa paidassa takakpl on myös pilkkua!
Siinäpä ne taisi ollakkin! Paitsi....ompelin tytöille kuudet trikoot herkullisista väreistä...ne on jo kesän aikana niin loppuun kulutetut ettei enää kehdannut kuvaa ottaa ;)

Nythän tuota vois jo kaivaa koneen esiin...koko heinäkuun olin ompelematta. Onneksi ensi viikolla alkaa koulut, niin voi vaikka aamupäivät surruutella :) kankaita on taas kertynyt tuonne kaappiin! Eihän lapset toki vaatteita tarvitsisi...juuri tänään selvittelin kaikkien kaapit, ja monta pussillista lähti kierrätykseen ja siltikin jäi ihan tarpeeksi päälle pantavaa :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti