keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ruokalappuja vesselille!

Nyt on vähäksi aikaa ruokalappuja pienimmälle. Meinas olla jo niin rikkinäisiä ja huonoja että vaan muutama oli käytössä. Nämä on tehty vanhan ruokalapun kaavalla, joka on todettu erittäin hyväksi; sopivan iso, ja menee myös tuonne taakse, kun sinnekkin joskus joutuu ruokaa jostain kumman syystä ;) ja edessä tietenkin "ruuankeräyskaukalo". Yksvuotiaalla kun vielä lusikasta tippuu ruokaa, eipähän mee lattialle asti :)

muru mallina




 
Kangas siis PUL:ia ja sisäpuoli kolmessa coolmaxia. Sopivat palat jääneet vaippaompeluista! Tuohon leppäkerttukaukaloon ei coolmaxia enää riittänyt, mutta kanttasin sen joustokantilla. Nuohan menee ilman sisäkangastakin, mutta jotenkin kivempi kun sen laittoi! Tarranauhoilla kiinnitys, n.7cm mittaisesti että pysyy hyvin kiinni. Eipä pieni sitä saanut revittyäkkään auki! Ensin aijoin laittaa kam-nepeillä, mutta päädyin tuohon tarraan. Vanhoihin ruokalappuihin oon laittanut noita kam-neppejä, kun tarra on löystynyt!

2 kommenttia:

  1. Kivoja! Joskus tuntuu että sais olla hupullinen kaapu ruokaillessa pienimmällä kun sitä töhnää löytyy hiuksista asti :O. Nuo pul-kankaiset on kyllä mainioita kun kestävät pesua hyvin ja niin kauniit kuosit!

    VastaaPoista
  2. Joo tuo pul on tosi hyvä ruokalappuna! ja niin helppo vaan viruttaa ja kuivuu nopsaan. Ja aina kun vaippoja ompelee puolenmetrin pätkästä, niin jää just tuollainen ruokalapun kokoinen palanen :D

    VastaaPoista